Posts

Posts uit december, 2017 tonen

Drie portretten

Afbeelding
Sebastian Kim Kia Tansley Dan Winters

Fotograaf 3: Michael Kenna

Afbeelding
Michael Kenna is een Engelse fotograaf gekend voor zijn zwart-witte landschappen. Hij heeft al verschillende prijzen ontvangen voor zijn werken zoals 'The Golden Saffron Award', 'Imogen Cunningham Award' en 'Art in Public Buildings Award'. De foto's zijn heel uniek door zijn etherische lichtgebruik techniek. Deze is mogelijk door te fotograferen tijdens de zonsopgang en de zonsondergang.

Fotograaf 2: Jeremy Cowart

Afbeelding
Jeremy Cowart is een artiest, schilder en fotograaf van Nashville, Amerika. Hij ziet fotografie als een natuurlijke extensie van de passie voor de kunst. Zijn laatste werk is ‘The Purpose Hotel’. Daarnaast is hij momenteel heel erg geïntrigeerd door studio fotografie wat hij voordien heel saai vond. 

Fotograaf 1: Lee Jeffries

Afbeelding
Fotograaf 1: Lee Jeffries is een bekende fotograaf van Manchester. Hij houdt van reizen en dakloze mensen te fotograferen in zwart-witte portretten. De aantrekkingskracht tot deze dakloze mensen komt er doordat een enkele emotie van hen een compleet verhaal kan vertellen. Deze foto’s gebruikt hij dan om fondsen te werven en zo deze mensen te helpen.